Cereale, pseudocereale și derivate

Fulgi de mei cu pară caramelizată și afine

februarie 4, 2021

Sunt sigură că deja ne cunoașteți familia MyBabyFood și nu vă suprinde să vedeți că Nicoleta a adus astăzi o primă rețetă pe blog. Este vorba despre un terci pregătit cu dragoste.

Ingrediente:

  • Doua linguri fulgi de mei
  • Lapte vegetal
  • Para
  • O lingurita pasta de curmale
  • un cubulet de unt
  • un praf de scortisoara Ceylon

Cum am preocedat:

  • Doua linguri fulgi de mei se pun la fiert in lapte de cocos – puteti sa folositi lapte de migdale sau orice alt lapte vegetal.
  • Para am taiat-o cubulete si am pus-o in tigaie cu o lingurita pasta de curmale, un cub de unt, niste apa si un praf de scortisoara Ceylon.
  • Afinele sunt pentru decor intrucat sunt congelate.
  • Pentru un plus de nutrienti se asezoneaza cu nuci/caju/migdale hidratate si rasnite.
  • Pofta buna!”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.