Eu nu stiu cum sunt altii, dar noua ne place varza asta mititica, desi nu o gatim des. E gustoasa mai ales cu un sos de branza si usturoi. Cred ca e pacat sa o ocolim, mai ales ca, asa cum spunea Simona despre pastai, nu e de lepadat cand e vorba de nutrienti.
Poate o incercati si sper sa va placa. 😘
Ingrediente:
- 500 gr varza Brussels
- 350 ml lapte integral
- 50 gr unt
- 100 gr smantana lichida fara caraghenan
- 100 gr branza cheddar rasa
- 4 catei usturoi
- 1 vf lgita nucsoara
- 1.5 lg amidon porumb BIO
Cum am procedat:
- am spalat varzucile, le-am taiat in jumatati si le-am asezat intr-un vas ceramic
- intr-o tigaie, am pus toate ingredientele pentru sos, si am gatit la foc mic pana cand totul s-a transformat intr-un sos
- am turnat sosul peste varzuci si am introdus vasul in cuptorul preincalzit la 190 gr, timp de 30’
Pofta buna!
No Comments