Legume și leguminoase Miss Brânzică, Mr Lăptic

Varzuci de Brussels branzoase

decembrie 17, 2020

Eu nu stiu cum sunt altii, dar noua ne place varza asta mititica, desi nu o gatim des. E gustoasa mai ales cu un sos de branza si usturoi. Cred ca e pacat sa o ocolim, mai ales ca, asa cum spunea Simona despre pastai, nu e de lepadat cand e vorba de nutrienti.

Poate o incercati si sper sa va placa. 😘

Ingrediente:

  • 500 gr varza Brussels
  • 350 ml lapte integral
  • 50 gr unt
  • 100 gr smantana lichida fara caraghenan
  • 100 gr branza cheddar rasa
  • 4 catei usturoi
  • 1 vf lgita nucsoara
  • 1.5 lg amidon porumb BIO

Cum am procedat:

  • am spalat varzucile, le-am taiat in jumatati si le-am asezat intr-un vas ceramic
  • intr-o tigaie, am pus toate ingredientele pentru sos, si am gatit la foc mic pana cand totul s-a transformat intr-un sos
  • am turnat sosul peste varzuci si am introdus vasul in cuptorul preincalzit la 190 gr, timp de 30’

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.