Cat sta turta dulce la rece, pregatim restul de biscuiti.
Biscuitii 100 sunt foarte cunoscuti, dar cum ar fi ca 100 astia sa fie si fara unt?
Adica, au unt, dar unt de arahide crunchy.
Se fac rapid, sunt gustosi, se pot imbogati cu fructe uscate. Eheeeee, minunati! Parol!
Ingrediente:
- 100 gr unt arahide crunchy BIO
- 100 gr faina 550
- 100 gr branza ricotta sau urda
- 1 galbenus pentru uns (optional)
Cum am procedat:
- am amestecat toate ingredientele si obtinut un aluat modelabil si nelipicios
- am intins aluatul in strat de 1 cm si si am decupat biscuitii, dupa care i-am uns cu galbenus
- am copt biscuitii la 180 gr, cuptor preincalzit, timp de 20’, pe mijloc, fara ventilatie
Pentru varianta aplv, inlocuiti branza cu o branza vegana, gen ricotta de la rawckers.
Merg la mic dejun, alaturi de iaurt si fructe.
Pofta buna!
No Comments