“Catch me, Bobo!” – strigau amaratele de mai jos, in bucataria noastra! Nici pe departe nu-au gandit ca Bobo, aprig din fire cand e vorba despre ceva asa dodolot si frumos mirositor ca dansele, n-are chef de joaca! Ci “foame mami”, ca sa citez maestrul!😁
Iote asa arata niste briose preparate in fix 5’ maxim, cu pauza de cafea pentru mami!😂 Nu mai scriu ca am si reciclat niste somon gata preparat, pe care cel mai probabil l-ar fi asteptat altfel calea pribegiei!🙈
Ingrediente:
- 130 gr faina 550
- 130 ml lapte integral
- 1 ou
- 30 gr parmezan ras
- 30 ml ulei masline extravirgin
- 2 lg somon deja preparat termic, taiat cubulete
- vreo 13 frunze spanac proaspat
- 1 ardei galben mic – cubulete
- o lingurita de fulgi de ceapa sau chives
- optional: un praf de sare
- deasupra: seminte de canepa am pus eu)
- o lingurita praf de copt bio
Cum am procedat:
- am batut oul, am adaugat laptele, uleiul si parmezanul. Am amestecat faina cu praful de copt si am incorporat-o in compozitia lichida. La sfarsit, am adaugat somonul, fulgii de ceapa, ardeiul maruntit si frunzele de spanac (rupte). Am turnat compozitia in formele de briose, am presarat semintele si le-am copt in cuptorul preincalzit la 180*/30’.
Sa avem copilasi sanatosi!❤️
No Comments