Miss Brânzică, Mr Lăptic

Crema de ricotta cu ceapa verde si rosii uscate

octombrie 20, 2020

In pofida faptului ca ma straduiesc mereu sa va aduc in prim plan cat mai multe tartinabile, am impresia ca niciodata nu vor fi suficiente si ca intotdeauna este loc de mai mult. De ce? Pentru ca sunt o solutie la indemana de #paparapid, pot fi extrem de variate, dar si adaptabile. Siii pentru ca, de multe ori, sunt salvatoare atunci cand nu prea mai ai timp!😁 Zice “je”, proaspat reintoarsa in campul mincii!💪

Pentru ca suntem mereu in cautarea de preparate curate, fara aditivi, cu siguranta ca atentia va fi indreptata SI in aceasta directie. Eu pot sa va dau un pont, daca locuiti in Timisoara. In piata volanta de la stadion, vine o doamna foarte draguta, cu o rulota doldora de lactate de foarte buna calitate. Draguta d-na se numeste Adriana, reprezinta Curtea Culorilor si are niste branzeturi foarte gustoase, cu o eticheta curata. De la dansa iau ricotta, iaurturi si unt, in general. Bune rau! Mai are tot felul de sortimente de branzeturi maturate, condimentate in fel si chip, pentru toate gusturile. O recomand cu caldura!

Cat despre ricotta doamnei Adriana, scriu doar atat: nu doar ca are eticheta curata, dar este si cea mai gustoasa ricotta pe care eu am incercat-o!

Ingrediente:

  • 150 gr ricotta Curtea Culorilor
  • 3-4 rosii uscate si pastrate in ulei de masline – de la Pravalia Noastra
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lg smantana dolofana
  • 1 lg iaurt integral Curtea Culorilor
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • un praf de sare, 2+

Cum am procedat:

  • sincer, nici nu stiu de ce am mai facut rubrica speciala pentru “modul de lucru”😀. Se iau toate ingredientele si se amesteca. Atat!
  • crema obtinuta se serveste pe crackersi, paine sau diversi biscuiti.

Sa avem copilasi sanatosi!❤️

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Florea Ramona noiembrie 18, 2020 at 7:43 pm

    Și mie îmi plac produsele de la Curtea culorilor.
    Știam de ei, dar abia de curând am cumpărat.

    Ricotta e foarte bună, nu se compara cu ce găsim în magazine.
    Și cașcavalul cu nuci e preferatul meu.

  • Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.