Miss Brânzică, Mr Lăptic

Branza tip Philadelphia

septembrie 22, 2020

O pregatesti azi si vreo 2-3 zile ai scapat de pregatit mic dejunul. Pe o felie de paine cu legume proaspete alaturi, intr-un sandwich pitit in ghiozdanel…isi face loc si dumneaei, crema aceasta de branza fina si delicata.

Ingrediente:

  • 300 gr branza ricotta
  • 150 gr smantana grasa 33-36%
  • cateva masline kalamata
  • 5-6 fire cepsoara
  • 1 praf de sare (2a+)

Cum am procedat:

  • am mixat smantana foarte rece, scoasa de la frigider, cu paletele reci (15’ in congelator) pana cand se face frisca
  • am adaugat ricotta si praful de sare peste frisca si am mixat de cateva ori ca sa se omogenizeze
  • am incorporat maslinele si cepsoara tocate cu o paleta si am asezat branza in vase
  • am introdus la rece peste noapte
  • a doua zi, e cremoasa si are textura Philadelphiei.

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.