O pregatesti azi si vreo 2-3 zile ai scapat de pregatit mic dejunul. Pe o felie de paine cu legume proaspete alaturi, intr-un sandwich pitit in ghiozdanel…isi face loc si dumneaei, crema aceasta de branza fina si delicata.
Ingrediente:
- 300 gr branza ricotta
- 150 gr smantana grasa 33-36%
- cateva masline kalamata
- 5-6 fire cepsoara
- 1 praf de sare (2a+)
Cum am procedat:
- am mixat smantana foarte rece, scoasa de la frigider, cu paletele reci (15’ in congelator) pana cand se face frisca
- am adaugat ricotta si praful de sare peste frisca si am mixat de cateva ori ca sa se omogenizeze
- am incorporat maslinele si cepsoara tocate cu o paleta si am asezat branza in vase
- am introdus la rece peste noapte
- a doua zi, e cremoasa si are textura Philadelphiei.
Pofta buna!
No Comments