Cine n-a auzit de pastele Ancutei? Alea facute cu drag, in casa! Fara aditivi, coloranti artificiali si alti sobolibozauri! I-a dat la schimb pe turmeric, spirulina, spanac, sfecla, afine si alte chestii:). Din astea sanatoase, babyfriendly!
Facute din faina integrala, imbogatite cu superalimente si cu diverse legume si fructe, sunt o mana cereasca pentru mamici! De ce? Pentru ca, nu au nevoie decat de un sos simplu! Ca nutrienti au!
Ancuta este printre primele persoane cu care am plecat la drum, odata cu “blogareala”. Si a ramas in continuare alaturi de noi. Pentru ca, babyfriendly:). Siiii pentru ca, nu numai ca a pastrat calitatea, dar a si crescut-o! Paste integrale, artizanale, “curate” si atat de enervant de subtiri, rar gasesti. Cel putin eu n-am mai gasit:). O gasiti aici
Ingrediente:
- o mana sanatoasa de paste ~ 100 -130 gr paste
- 1/2 avocado
- 50 ml lapte vegetal (de ovaz am folosit)
- usturoi copt*/cepsoara
*Usturoiul crud poate avea efect iritativ la nivel digestiv, motiv pentru care la cei mai mici ai casei se poate merge pe varianta coapta.
Cum am procedat:
- am fiert pastele conform instructiunilor
- intr-un blender am pus avocado, laptele si usturoiul. Vrum-vrum! Gata sosul!
- odata fierte pastele, le-am amestecat cu sosul, sos care se va incalzi si el de la pastele caldute. Gata masa!
- In imagine vedeti si niste dovlecel si rosii, intrucat le-am avut trase la tigaie si am considerat ca e binevenit sa le reciclez.
Sa avem copilasi sanatosi!❤️
No Comments