Am ramas fara biscuiti, grava situatie, necesita rapida rectificare situatia! Biscuitii acestia sunt rapizi, gustosi, merg mancati ca si gustare sau la mic dejun sau cina, alaturi de guacamole, sau ca bruschette.
Gust de branza, masline si ierburi, deliciosi, va spun! Merita incercati!
Ingrediente:
- 180 gr faina tip 650
- 50 gr parmezan
- 1 ou
- 70 gr unt la temperatura camerei
- 45 ml ulei de masline extravirgin
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- 5 – 6 masline verzi BIO desarate si maruntite
- seminte de canepa pentru topping
Cum am procedat:
- am pus toate ingredientele in vasul robotului si am framantat un aluat omogen, elastic, moale pe care l-am infasurat intr-o folie si lasat 30’ in frigider
- dupa 30’, am scos aluatul si l-am intins in foaie subtire direct pe foaia de copt, dupa care l-am decupat cu o forma; puteti folosi un cutit si taia in ce forma doriti
- am asezat semintele de canepa deasupra si am copt biscuitii 15’ la 190 de grade, cuptor preincalzit
- lasati sa se raceasca in tava scoasa din cuptor
Pofta buna!
2 Comments
Buna , mi-a a ieșit aluatul sfărâmicios – așa trebuie sa fie ? Nu am reușit să îl întind cu sucitorul prea bine 🙁 .mulțumesc pt răspuns !
Buna, da, de aceea se intinde si decupeaza direct pe foaia de copt.