Grade multe in Timisoara, astazi! Toropeala-i mare, invers proportionala cu cheful de lucru😬. Da, dar o „ciocolata” rapida parca ar merge🙈. Plus ca, o gustare care sa stea cateva zile la rece e binevenita, oricand. Asa ca, adormita pe jumatate, pun mana pe niste unt de arahide si pe…, pe un borcanel uitat. Intamplarea face sa contina nauut!😛
Ingrediente:
- 50 gr naut fiert
- 80 gr unt arahide crocant, Papamigdal
- 20 gr unt de cocos
- carob – 1 lingurita
- seminte de canepa – pentru decor (merg adaugate si in compozitie)
- optional: o lingurita merisoare deshidratate sau o lingurita miere certificata (1+)
Cum am procedat:
- am pasat nautul (gata fiert l-am avut eu) cu o furculita si l-am amestecat cu unturile , carobul si merisoarele
- am luat o forma patrata din inox ( din acelea folosite pentru plating), am uns-o cu putin ulei de cocos, am asezat-o pe o hartie de copt si am „asezat” ciocolata inauntrul ei. Am ornat-o cu niste seminte decorticate de canepa si am acoperit-o cu o folie alimentara. Am invitat-o in congelator – 1/2 ora (ca nah, ma grabeam😀). Puteti sa o lasati si la frigider, de la inceput. De pastrat, se pastreaza la frigider.
- pai, cam atat🙈
Sa avem copilasi sanatosi!❤️
No Comments