Supe și ciorbe

Gazpacho de castravete

august 16, 2017

Gazpacho este o supă rece, de origine spaniolă, care se face din ingrediente crude, de cea mai bună calitate. Plină de vitamine si antioxidanti, răcoritoare dar și foarte gustoasă , gazpacho a pus umărul la diversificarea năzdrăvanului, ocazie cu care ne-am mai diversificat și noi, cei mari😃.

Ingrediente (pentru o portie):

  • 1 castravete – 60 gr a avut mititelul meu
  • 4 linguri de iaurt
  • 2 fire mărar
  • 1-2 frunze mentă
  • 1 linguriță ulei de avocado, presat la rece
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • semințe de susan negru
  • opțional cepșoară

Cum am procedat:

  • castravetele, spălat și curățat de coajă, l-am tăiat cubulețe și l-am introdus în blender împreună cu iaurtul, mărarul, menta, uleiul și zeama de lămâie
  • am lăsat supa la rece, 1-2 ore, atât cât să se amestece aromele iar înainte de servire am presărat-o cu niște semințe de susan negru🙈
  • piticului i-a plăcut foarte mult❤️

S-aveți copii păpăcioși!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Iulia iunie 25, 2018 at 4:48 pm

    Pot sa inlocuiesc uleiul de avocado cu ulei de masline?

    • Reply Simona iunie 25, 2018 at 4:56 pm

      Cu siguranta! Cu orice ulei presat la rece.
      Pofta mare!🤗

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.