Cereale, pseudocereale și derivate Dulcegării Miss Brânzică, Mr Lăptic

Budincă de cușcuș cu ricotta

iunie 14, 2017

Astazi, la ceas de seara, 1001 graunte din clanul Cuscusestilor marocani🤓 si-au dat intalnire in Taverna Laptelui Rasare unde, in aroma de scortisoara si praf de stele💫✨, si-au pus la bataie „averea” si impreuna cu o lingurita de ricotta s-au contopit intr-o budincuta bicolora, menita sa induplece pana si cele mai incapatanate gurite🎉

Ingrediente:

  • 1 cescuta cuscus integral
  • 2 cescute lapte
  • 1 lg ricotta
  • 1 lg fulgi cocos
  • 1 curmala
  • 1/2 mango
  • pastaie vanilie
  • scortisoara
  • 1/2 lingurita pudra roscove

Cum am procedat:

  • am fiert cuscus-ul in laptele amestecat cu ricotta, semintele unei pastai de vanilie si curmala maruntita.
  •  cand a fost fiert cuscus-ul, am adaugat fulgii de cocos si am lasat budincuta sa se relaxeze 5′
  • am amestecat 1/3 din budinca cu 1/2 lingurita pudra de roscove si am asezat-o frumos intr-un cerc
  •  din 1/2 de mango am facut un piure fin si am servit budincuta cu un praf de scortisoara

Pofta buna❣️

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ioana decembrie 29, 2020 at 5:34 am

    Bună-ziua, am o nelămurire, se folosește culcuș tip pasta sau cuscus ce se lasă deobicei doar la înmuiat cu apa sau lapte cald.
    Mulțumesc

  • Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.