Astazi, la ceas de seara, 1001 graunte din clanul Cuscusestilor marocani🤓 si-au dat intalnire in Taverna Laptelui Rasare unde, in aroma de scortisoara si praf de stele💫✨, si-au pus la bataie „averea” si impreuna cu o lingurita de ricotta s-au contopit intr-o budincuta bicolora, menita sa induplece pana si cele mai incapatanate gurite🎉
Ingrediente:
- 1 cescuta cuscus integral
- 2 cescute lapte
- 1 lg ricotta
- 1 lg fulgi cocos
- 1 curmala
- 1/2 mango
- pastaie vanilie
- scortisoara
- 1/2 lingurita pudra roscove
Cum am procedat:
- am fiert cuscus-ul in laptele amestecat cu ricotta, semintele unei pastai de vanilie si curmala maruntita.
- cand a fost fiert cuscus-ul, am adaugat fulgii de cocos si am lasat budincuta sa se relaxeze 5′
- am amestecat 1/3 din budinca cu 1/2 lingurita pudra de roscove si am asezat-o frumos intr-un cerc
- din 1/2 de mango am facut un piure fin si am servit budincuta cu un praf de scortisoara
Pofta buna❣️
1 Comment
Bună-ziua, am o nelămurire, se folosește culcuș tip pasta sau cuscus ce se lasă deobicei doar la înmuiat cu apa sau lapte cald.
Mulțumesc