Am hranit maiaua infometata dupa 10 zile 😄, a rezistat bine si cred ca mai rezista mititica. Dupa care, copilul a incropit rapid niste crackers dupa o reteta dictata de mama ei, adica de mine. 😘Au iesit deliciosi si nu am aruncat discardul de maia.
Ingrediente
- 150 gr discard (neactiv, activ, nu conteaza)
- 55 gr unt topit
- 100 gr cheddar ras
- Un praf de sare (2ani+)
- 75 gr faina tip 650 (all purpose)
Cum am procedat
- am amestecat ingredientele intr-un bol si am obtinut un aluat moale si modelabil, nelipicios
- am intins o foaie subtire intre 2 foi de hartie pentru copt (cam cat tava de cuptor, poate o idee mai mica)
- cu un cutit, am taiat biscuitii si i-am copt timp de 40’ la 165 grade
- ii verificati cam la 15’ ca sa nu se arda (in fct de cat de subtiri ii rulati)
Pofta buna!
No Comments