Raceli, gripe, virusati pana peste cap…Asteptam sa treaca iarna, poate mai scapam de muci , febre & co. Intre timp, incerc diverse combinatii…poate mananca. Legumele si branza ii plac, quinoa…asa si asa. Dar in furculita mai raman si cateva boabe de quinoa ratacite 😁.
Ingrediente (2 portii)
- 1 cartof dulce taiat cubulete
- 2 maini de fasole verde
- 1 catel usturoi ras
- un praf de sare (2ani+)
- 2 lg ulei de masline
- 2-3 lg apa
- o ceasca quinoa
- branza feta
- sos: 1 lg tahini, 2 lg zeama de lamaie, un praf de sare (2ani+), 1 lg miere bio certificata (1an+)
Cum am procedat
- am pus cartofii, fasolea verde intr-un vas cu capac; am turnat peste legume amestecul din apa, ulei, sare si usturoi ras , am acoperit cu capac si am copt timp de 20’ la 200 gr, in cuptor preincalzit
- intre timp, am fiert quinoa timp de 10’, conf instructiunilor de pe ambalaj
- odata coapte legumele, le-am pus in bol impreuna cu quinoa, branza feta si am adaugat peste sosul
Pofta buna!
No Comments