Cereale, pseudocereale și derivate

Quinoa bowl cu legume coapte

ianuarie 21, 2024

Raceli, gripe, virusati pana peste cap…Asteptam sa treaca iarna, poate mai scapam de muci , febre & co. Intre timp, incerc diverse combinatii…poate mananca. Legumele si branza ii plac, quinoa…asa si asa. Dar in furculita mai raman si cateva boabe de quinoa ratacite 😁.

Ingrediente (2 portii)

  • 1 cartof dulce taiat cubulete
  • 2 maini de fasole verde
  • 1 catel usturoi ras
  • un praf de sare (2ani+)
  • 2 lg ulei de masline
  • 2-3 lg apa
  • o ceasca quinoa
  • branza feta
  • sos: 1 lg tahini, 2 lg zeama de lamaie, un praf de sare (2ani+), 1 lg miere bio certificata (1an+)

Cum am procedat

  • am pus cartofii, fasolea verde intr-un vas cu capac; am turnat peste legume amestecul din apa, ulei, sare si usturoi ras , am acoperit cu capac si am copt timp de 20’ la 200 gr, in cuptor preincalzit
  • intre timp, am fiert quinoa timp de 10’, conf instructiunilor de pe ambalaj
  • odata coapte legumele, le-am pus in bol impreuna cu quinoa, branza feta si am adaugat peste sosul

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.