Mara a vrut creveti astazi, asa ca, dupa cateva zile de nemancat, m-am “transformat” in creveti, sperand ca mananca…a mancat, dar cu oarece teama de mancare dupa enteroviroza asta urata.
Ingrediente
- 100-150 gr creveti
- o ceasca paste tip orzo
- O lg ulei de masline
- un vf lgita pudra de usturoi
- un vf lgita ceapa fulgi (puteti folosi proaspata, eu am folosit deshidratata doar pentru aroma din cauza recentei enteroviroze, la fel si usturoiul)
- 1 cana apa
- un praf sare (2ani+)
Cum am procedat
- am inabusit crevetii in putin ulei de masline si putina apa, cateva minute, pana au devenit roz; i-am scos din tigaie si asezat pe o farfurie
- in aceeasi tigaie, am pus pastele, apa, pudra de usturoi si fulgii de ceapa si am gatit pastele timp de 7’
- am adaugat crevetii si am continuat sa gatesc inca vreo 3’
- am luat de pe foc, am adaugat praful de sare si lg de ulei de masline
Pofta buna!
No Comments