Dospite peste noapte, aroma de portocale, usor de pregatit. V-am captat atentia? Daca nu, ca spun doar ca sunt extraordinar de bune si o sa mai vreti!
Ingrediente
- 1 ou
- 150 gr faina tip 650
- 200 ml lapte caldut
- 15 gr drojdie proaspata
- 30 gr unt topit
- 1 lg seminte de mac
- o mana fructe uscate pe care le-am maruntit cu un cutit
- 4 lg miere
- Coaja de portocale bio
Cum am procedat
- am pus drojdia maruntita in laptele caldut si am lasat in loc caldut 15’
- dupa, am amestecat faina impreuna cu laptele, oul, untul topit, am adaugat semintele, mierea si fructele maruntite
- am lasat aluatul la dospit peste noapte, la rece (sau cca 1h pana cand isi dubleaza volumul, cu multi bulbuci deasupra)
- am copt in aparatul de vafe preincalzit conform instructiunilor
Pofta buna!
No Comments