O salata de vara, plina de vitamine, racoroasa si delicioasa. Se face in doi timpi si trei miscari si e pe placul copilului.
Ingrediente
- 1 cana bulgur spalat bine
- 4 castraveti bulgaresti
- 1 ardei gras
- 1 ceasca de cafea cu linte fiarta (eu am folosit de la biona (apa si linte)
- 1 lg pesto busuicesc
- 50-60 gr branza feta
- sos: sucul la 1/2 lamaie mare, 30 gr ulei de masline extravirgin, 1 lg miere bio certificata (1an+), putina sare de mare (2ani+)
Cum am procedat:
- am fiert bulgurul cca 10-12’ pana cand s-a umflat in apa cat sa fie acoperit
- intre timp, am taiat legumele, am amestecat cu lintea, pesto si sosul pregatit
- am combinat legumele cu bulgur, am adaugat branza feta si am servit salata rece
Pofta buna!
No Comments