Rețeta aceasta de vafe / gofre rustice din quinoa cu mix de semințe face parte dintr-o serie întreagă de preparate fără o parte din alergenii principali și este o rețetă care îi aparține lui Crina de la Felie din Natură – fără gluten, zahăr, alergeni (aici). Crina, îți mulțumim pentru implicarea în campania MyBabyBun.
„Ingrediente:(pt. cca. 6 bucăți)
-160 g quinoa tricoloră cântărită după hidratare (hidratată in prealabil minim 8 ore)
-50 g apă
-seminte de floarea soarelui
-seminte de dovleac
-seminte de cânepă
Mod de preparare:
- Semințele de quinoa hidratate se scurg de apă și se spală bine, apoi se blenduiesc fin împreună cu apa. Trebuie sa rezulte un aluat fin, asemenea celui de pancakes. Se adaugă semințele dorite și se amestecă toată compoziția. Se pun la copt pe rand, in aparatul bine încins și se lasă minim 7 minute la copt”
No Comments