Nu iti place conopida? Perfeeect! Poți face un flatbread de toata frumusetea din ea! Pun pariu ca va fi insuficient! La ce cantități fac eu, siguuur!😅
Ingrediente:
- 250 gr conopida
- 80 gr cheddar si parmezan
- 80 gr faina migdale
- 1 ou mic sau 1 galbenus
Topping: unt topit cu usturoi. Yumm!
Cum am procedat:
- am cântărit conopida, am desfăcut-o in bucatele si am mărunțită intr-un chopper. Am scurs-o intr-un prosop curat de excesul de apa si am amestecat-o cu restul ingredientelor (brânza maturată bineînțeles trecută prin răzătoare).
- odata adunate ingredientele intr-o bila, am acoperit o tava cu foaie de copt si am modelat amestecul intr-o forma rotundă, cat va permite textura lui. Asemenea unui blat de pizza. Am introdus tava in coptorul preincalzit la 180*/15’. După 15’, am scos tava si am uns blatul de conopida cu 2 lg de unt topit amestecat cu un cățel mărunțit de usturoi. Am reintrodus tava in cuptor pentru încă 3-4’.
- o puteti servi ca atare sau alături de diverse salate. De asemenea, puteti sa folosiți si alte topping-uri sau sa folosiți amestecat pentru o pizza. Totul tine de preferințele voastre!
Sa avem copilași sanatosi!❤️
No Comments