Nu e printre preparatele ei preferate, dar mananca uneori. Il mai ofer in stil clasic, dar mai des copt, asa il agreaza mai mult. L-am combinat cu “ciocolata” si 🥝 si a fost mancat fara multe strambaturi din nas. 😁
Ingrediente:
- 1/2 banana
- 40 gr fulgi de ovaz
- 10 gr faina de ovaz
- 15 gr miere bio certificata (1an+)
- 100 gr lapte vegetal (sau animal)
- 50 gr de iaurt vegetal (sau animal)
- 1 lg cacao / roscova sub 5 ani
- topping: kiwi, unt de caju, roscova / cacao (5 ani+)
Cum am procedat:
- am pasat banana si am amestecat toate ingredientele dupa aceea
- am asezat compozitia intr-un recipient mic tapetat cu hartie de copt si am copt timp de 25-30’ la 180 gr
- am servit cu un strat de ciocolata (amestec din unt de caju, cacao) si 🥝
Pofta buna!
No Comments