O banana bread dragalasa, simplu de pregatit, fara zahar adaugat sau indulcitor. Cateva minute sa o pregatesti si 30’ sa o coci. Apoi, am stat pe langa ea, rugandu-ne sa se raceasca mai repede. Mai ales domnisoara.
Ingrediente:
- 3 banane (cca 325 gr)
- 3 oua medii
- 1 lg ulei de rapita extravirgin
- 200 gr faina tip 550
- 8 gr praf de copt bio
- 1 lgita vanilie pudra
- nuci
Cum am procedat:
- am pasat bananele cu o furculita, am adaugat ouale, uleiul si am omogenizat
- am adaugat si restul ingredientelor, incorporand la final nucile maruntite
- am asezat compozitia in tava de copt si am copt timp de 30’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, ventilatie
- optional: eu am topit 100 gr ciocolata indulcita cu stevia (5ani+) si am amestecat cu o mana de alune maruntite grosier; am adaugat ciocolata deasupra prajiturii
- am feliat doar dupa racire
Pofta buna!
No Comments