Desi cand era mica, Mara manca terci pe paine, vorba romanului, dupa ce s-a marit…mmm, intra mai greu terciul, dar tot incerc sa i-l ofer 1-2 dati pe saptamana. Partea buna e ca nu spune nu, dar nici nu sare in sus de bucurie. De mancat mananca, asa ca ma pot declara multumita.
Ingrediente:
- 30 gr fulgi de ovaz
- 250 ml lapte (animal sau vegetal)
- 2 lg sanatoase unt de migdale (sau alt unt de oleaginoase)
- 2 lg sirop de curmale (mai putin in cazul copilasilor mai mici sau omiteti)
- 1 lg pudra de roscove sau cacao (5ani+)
- 1 mana de nuci + 2/3 nuci maruntite
- 1 vf lgita purda de vanilie
Cum am procedat:
- am pus in tigaie fulgii impreuna cu laptele, untul de migdale, carobul (cacao), siropul de curmale si cele 2-3 nuci maruntite si am gatit pana cand fulgii s-au umflat, omogenizand bine
- am adaugat pudra de vanilie la final pentru a-si pastra aroma
- am adaugat deasupra in farfurie mana de nuci maruntite
Pofta buna!





No Comments