E prima zi de scoala, asta inseamna ca puiul meu a mai crescut putin. Habar nu am cand, sub ochii mei si eu sa nu am habar! De azi, e la scoala de copii mari, cum zice ea, o scoala maaaare, cu o curte si mai mare. Unde esti tu, baby, unde? Unde? Cand ai crescut, imi striga inima? Va jur, scriu mesajul cu lacrimi in ochi. Si stiu ca ma intelegeti. E stare generala zilele astea…o lume intreaga trece prin ea. Ma impac cu ideea ca nu sunt singura! ❤️
Ingrediente:
- 50 gr unt de migdale (sau alt unt)
- 50 ml lapte de migdale (sau alt lapte)
- 100 gr faina de ovaz (sau alta faina, cu gluten sau fara, dar nu de cocos)
- 1/2 lgita praf de copt BIO
- 1 lg xylit (pentru copilasii sub 3 ani, omiteti sau inlocuiti cu o lg sirop de curmale)
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat toate ingredientele si am format o bula omogena, usor lipicioasa
- am impartit bula in 6 bile pe care le-am aplatizat cu mainile usor infainate, apoi le-am asezat in tava, pe foaia de copt
- am copt biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 gr, timp de 15’, caldura sus-jos
- i-am lasat 5’ in tava sa se racoreasca si i-am scos dupa pe un gratar la racit
Pofta buna!
No Comments