Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.
„*Am avut 6 bucati de patrav file pe care le -am condimentat cu putina boia, un praf de sare , piper (se omit sub 2 ani) si usturoi granulat, l-am stropit cu foarte putin ulei de masline, le-am pus pe hartia de copt cu pielea in sus si le-am bagat la cuptorul preincalzit la 210 grade pentru 15 minute, timp in care am pregatit salata.
*Am fiert 250 gr de orzo,7-8 minute apoi am scurs de apa. Separat am dat in clocot 3 minute 3 morcovi mari, dupa care i-am taiat fasii subtiri (cu instrumentul de curatat cartofi) .
*Am facut un dressing la robot sin doua linguri de ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie, doua linguri de apa, trei rosii uscate, un praf de sare si piper (se omit sub 2 ani) dupa care l-am turnat peste orzo si morcovi, le-am amestecat bine si am servit alaturi de peste!
Easy peasy!”
No Comments