Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.
„Ingrediente:
* 2-3 capatani de usturoi (depinde cat de usturoiata vreti)
* 2 cartofi
* 1 gulie mica
* 1 ceapa
* 7-8 rosii uscate
* 50 ml smantana vegetala (de cocos am folosit eu)
* 1-2 lg parmezan vegetal
* 1 lg condiment Legume din belsug
* Un praf de sare si piper 2 ani +
Instructiuni:
-Am tocat grosier ceapa si cativa catei de usturoi si le-am pus la inabusit.
-Am adaugat apoi toate legumele taiale la fel grosier, am pus apa cat sa le acopere, condimentele si am lasat la fiert 25-30 de minute.
-Dupa ce au fiert am pasat totul cu un blender vertical, am adaugat smantana, parmezanul si am mai lasat 2-3 minute pe foc.
!Se poate face cu smantana si parmezan normal sigur e si mai buna!”
No Comments