Voi ce faceti cu pastele ramase de la cina sau pranz? Weekendul acesta nu am fost la supermarket, ne-am propus sa ne descurcam in aceasta saptamana cu ce avem in casa, fara alte cumparaturi. Poate doar o paine, caci nu am timp sa pregatesc painea in casa. Siiii, deci, voi ce ati face cu pastele ramase?
Ce spuneti de vafe? Vafe “sarate” sau “dulci”. Pastele ramase curate, fara sos, le-am transformat in vafe dulci pentru mic dejun, iar pe cele cu sos si legume, in vafe “pizza” pentru cina.
Ingrediente: (4 vafe)
- 5 lg paste micute fierte (am avut paste din grau spelt)
- 2 oua mici
- 4 lg sanatoase branza de oi
- 2 lg stafide
- 1 lgita vanilie pudra
- 1 vf lgita praf de copt BIO
- 1 lg fistic maruntit
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat ingredientele
- cu o cupa de inghetata, am pus in forma de copt, cate 2 cupe / vafa
- am copt conform instructiunilor aparatului
- le-am servit pudrate cu faina de cocos, fructe
Pofta buna!
No Comments