Mara a inceput sa ceara din ce in ce mai des terciuri. Am crezut ca e o iubire stinsa, dar a fost nevoie de in mic imbold ca sa reapara. Si ma bucur ca ii place si cere, cu ea, am inceput si eu sa le iubesc. Incerc sa i le diversific, sa i le fac atragatoare, sa nu se plictiseasca.
Am mers la inceput pe fulgii din ovaz, sunt printre cei cu gustul neutru, apoi am adaugat pe cei de hrisca, dar vom incerca si altii, cu siguranta.
Ingrediente:
- 1 lg fulgi de hrisca
- 1 lg fulgi de ovaz
- 200 ml lapte cocos (sau alt lapte vegetal sau animal)
- 1 lg unt de caju
- 1 lg rasa pudra de roscove
- 1 lg sirop de curmale
- 1 lg iaurt de cocos
- pentru servit: fructe, fistic (la alegere, optional), fulgi de cocos
Cum am procedat:
- am fiert cam 5′ fulgii in laptele de cocos (puteti folosi orice alt lapte, exceptie cel de orez – arsenul e un risc la care cei mici nu ar trebui supusi)
- am adaugat untul, iaurtul, roscova si cu ajutorul unui blender am transformat totul intr-o crema
- am servit cu fructe, fulgi de cocos, putin sirop de curmale si fistic macinat
Pofta buna!
No Comments