Cereale, pseudocereale și derivate

Chocolate bars

martie 26, 2021

Vineri dimineata, hai, inca un hop si e weekend. Cred ca dimineata de vineri e cea mai grea. E aproape weekend, dar inca nu e…Cu ultimele puteri, trebuie sa pregatesti micul dejun, unul rapid, dar bun…cum altfel…si sa te pregatesti de o zi normala de lucru, scoala…dar, hai, zambetul larg, weekendul bate la usa!

Ingrediente:

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 60 ml lapte vegetal (sau animal)
  • 1 banana coapta pisata
  • 1 lg pudra de roscove
  • cateva nuci pisate / fistic
  • 1 lg unt de arahide (optional)
  • o mana de afine
  • 1 lg sirop de curmale (optional)

Cum am procedat:

  • intr-un castron, am amestecat banana pisata, siropul de curmale, untul de arahide, nucile si fisticul impreuna cu laptele
  • am adaugat fulgii si pudra de roscova si am omogenizat
  • am turnat compozitia intr-o tava (15x10cm), tapetata cu o foaie de copt, si am adaugat deasupra afinele, cateva boabe de fistic maruntite
  • am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 25’

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.