Vineri dimineata, hai, inca un hop si e weekend. Cred ca dimineata de vineri e cea mai grea. E aproape weekend, dar inca nu e…Cu ultimele puteri, trebuie sa pregatesti micul dejun, unul rapid, dar bun…cum altfel…si sa te pregatesti de o zi normala de lucru, scoala…dar, hai, zambetul larg, weekendul bate la usa!
Ingrediente:
- 100 gr fulgi de ovaz
- 60 ml lapte vegetal (sau animal)
- 1 banana coapta pisata
- 1 lg pudra de roscove
- cateva nuci pisate / fistic
- 1 lg unt de arahide (optional)
- o mana de afine
- 1 lg sirop de curmale (optional)
Cum am procedat:
- intr-un castron, am amestecat banana pisata, siropul de curmale, untul de arahide, nucile si fisticul impreuna cu laptele
- am adaugat fulgii si pudra de roscova si am omogenizat
- am turnat compozitia intr-o tava (15x10cm), tapetata cu o foaie de copt, si am adaugat deasupra afinele, cateva boabe de fistic maruntite
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 25’
Pofta buna!
No Comments