Cereale, pseudocereale și derivate

Cannelloni umpluți cu caju și ciuperci

martie 25, 2021

Știți ce îmi place mie la preparatele Andreei de la Bucătărie în culori? Pe lângă modul de preparare și prezentare, combinațiile sunt inedite. Astăzi vă propunem împreună o rețetă de cannelloni vegani, potriviți pentru toată familia. Mai multe rețete de la ea gătiți aici și aici.

Ingrediente :

* Trei sfert de cutie de cannelloni
* 1 ceapa mica tocata marunt
* 2 catei de usturoi tocati marunt
* 250 gr ciuperci (champignon am avut eu) maruntite la robot
* 90 gr caju hidratat si maruntit la robot
* O cana de pasta de rosii de casa
* 1 lgt busuioc uscat
* 1 lgt usturoi granulat
* 1 lgt boia dulce
* Un praf de sare si piper 2 ani +
* 1 lg pesmet
* 2 lg faina de ovaz
* Parmezan vegetal
* 2-3 lg smantana vegetala (cocos am folosit eu)
* Trei sfert de cana de bulion de casa (pentru pus in tava )

Instructiuni:

  • Am pus ceapa si usturoiul la inabusit , am adaugat apoi ciupercile, caju , pasta de rosii si condimentele, am lasat la foc mediu aproximativ 7-8 minute (pana a mai scazut sosul).
  • La final am adaugat pesmetul si faina de ovaz si am mai lasat 2-3 minute pe foc pana a devenit mai groasa compozitia.
  • Intr-o tava am turnat bulionul de casa amestecat cu putin busuioc uscat apoi am adaugat pe rand fiecare bucata de cannelloni umpluta cu compozitia de mai sus, deasupra am pus lingurile se smantana de cocos si presarat parmazanul apoi am dat la cuptor pentru 35 de minute aproximativ.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.