Nu apare frecvent varza de bruxelles în alimentația piticilor deoarece nu este foarte atractivă, dar gătită corespunzător, poate să fie un preparat minunat. Rețeta de astăzi îi aparține Cristinei (MyBabyFood family) și este foarte versatilă, lăsând loc jocului cu propriile gramaje în funcție de gustul pe care îl doriți.
„Aveti nevoie de:
- o ceapa rosie mica
- 200 g varza de bruxelles
- 1/2 lingurita merisoare maruntite la cutit
- 1/2 lingurita rosii deshidratate maruntite la cutit
- 50 g castane coapte (eu aveam ramase) maruntite la cutit
- un varf lingurita de legume deshidratate
- o lingura ulei vegetal fara aroma (ex rapita)
Cum am procedat:
- am calit in apa cu ulei ceapa
- am taiat varzucile in 2 si apoi le-am adaugat peste ceapa
- am completat cu restul ingredientelor si apa cat sa acopar tot si le-am lasat la foc mic spre mediu in jur de 20-30 de min.
- Pofta buna!”
No Comments