Iaurtul poate să reprezinte un ingredient foarte nutritiv, cu condiția să îl folosim la momentul potrivit, în combinația potrivită!
Varianta 1 – este potrivită atât alături de preparate dulci servite la mic dejun, cât și pe post de completare alături de un preparat bazat pe legume, servite la orice masă: iaurt de capră/vacă integral cu adaos de semințe
Varianta 2 – este potrivită la mic dejun, alături de diverse făinoase: iaurt de capră/vacă cu dulceață de fructe fără zahăr și semințe
Varianta 3 – este potrivită la mic dejun, alături de diverse făinoase: iaurt de capră/vacă cu fructe proaspete și semințe
♥ Toate cele 3 variante se potrivesc și pe post de gustări la copilașii cu vârstă mai mare de 1 anișor.
Dacă vreți să pregătiți iaurtul acasă, vă recomand să folosiți o iaurtieră:
- 1 l de lapte
- 1 plic fermenți pentru iaurt sau 100 grame iaurt
→ Ingredientele (aflate la temperatura camerei) se amestecă și se pun în iaurtieră (în funcție de varianta pe care o aveți, amestecul se pune în borcane sau în vasul iaurtierei)
→ după 8-12 ore de stat în aparat, iaurtul este numai bun de mâncat
No Comments