Deloc complicat, dar aromele si smantana au facut din aceasta mancare un pranz absolut delicios pentru mine si cina perfecta pentru fetita mea.
Ingrediente:
- 1 ceapa potrivita
- 2 catei usturoi
- 1 cartof dulce mare
- 200 gr conopida buchetele
- 1 mana mazare
- 1 rosie mare rasa
- 1 praf chimion pudra
- 1/2 lgita curry dulce
- 1/2 lgita turmeric
- 2 lg ulei de masline presat la rece
- smantana pentru servit
Cum am procedat:
- am tocat fin ceapa si am ras usturoiul, dupa care le-am inabusit in cele două linguri de ulei
- dupa cateva minute, am adaugat condimentele si rosiile rase si am gatit 5-7’, amestecand din cand in cand
- am taiat cartoful cuburi si l-am adaugat impreuna cu buchetelele de conopida si mazarea peste ceapa si rosii
- am adaugat apa doar cat sa acopar legumele si am lasat la foc mic, amestecand din cand in cand pana cand cartofii se inmoaie si apa scade de tot
- am servit cu smantana 33% grasime
Pofta buna!
No Comments