Vii de la serviciu, fara chef, dar infometat, la fel si copilul si sotul. Primul gand, la unison, a fost ca cina sa fie cu branza. Ne place branza in toate formele ei, iar forma aceasta de gogosi, idee venita din strafundul mintii mele, a fost de-a dreptul geniala…Eu, modesta! 😁
Nu sunt multe ingrediente, usor de pregatit, dar bune-bunute si au mers de minune cu salata de rosii si ceapa verde.
Ingrediente:
- 120 gr faina tip 650
- 1 ou mare
- 120 ml iaurt
- 1 fir de ceapa verde
- 2 rosii uscate desarate (eu am in ulei de masline)
- 2 lg ulei
- 50 gr cheddar ras
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1/2 lingurita praf de copt BIO
- 1 vf lingurita nucsoara
Cum am procedat:
- prima data am amestecat ingredientele uscate: faina, praf de copt, bicarbonat, ceapa verde, rosii uscate, nucsoara si cheddarul ras
- intr-un alt bol, am amestecat ingredientele lichide: ulei, ou, iaurt
- am turnat ingredientele lichide peste cele uscate si am omogenizat
- am turnat aluatul in forma de gogosi (am folosit o forma de gogosi Tupperware) si am copt in cuptorul preincalzit la 175 grade, timp de 20’ pana cand trec testul scobitorii si devin aurii
- am scos din cuptor, le-am intors pe cealalta parte si am mai lasat inca 5’ sa se rumeneasca pe ambele parti; puteti renunta la operatiunea aceasta si lasa timp de 25’ pe o singura parte
- am servit cu salata de rosii si ceapa verde
Pofta buna!

4 Comments
Rapid de facut si super delicioase!
Ma bucur ca va plac!
Se pot face in aparatul de waffe/gogosi?
Bun! Cred ca da, nu am incercat.