Rețeta aceasta de quesadilla face parte dintr-o serie întreagă de preparate fără o parte din alergenii principali și este o rețetă care le aparține celor de la Bob La Tara – Bob in the Countryside (aici). Mulțumim pentru implicarea în campania MyBabyBun.
„Ingrediente:
– legume: ardei capia , ceapa, ceapa verde, usturoi, avocado.
– 100 gr faina naut
– 1/2 lgt praf de copt
– 200 gr lapte vegetal cald
– 1 praf sare
– o lingura de ulei
– cascaval vegan (optional)
- Am taiat legumele, mai putin avocado, le-am calit (puteti si inabusi) intr-o lingura de ulei apoi le-am pus intr-un castron
- Intr-un alt bol am turnat ca o ploaie faina, praful de copt si sarea peste laptele cald, le-am amestecat si lasat cateva minute, apoi am adaugat si legumele si amestecat din nou.
- Totul a fost turnat intr-o tigaie antiaderenta, de clatite. Dupa ce s-a rumenit am tocat avocado si pus la mijloc, apoi am facut-o „portofel” si am luat-o de pe foc. E important sa nu sariti peste avocado, sau sa il inlocuiti cu un cascaval vegan deoarece are nevoie de ceva cremos.
Am servit-o cu castravete, capia, merge cu orice leguma care se poate consuma cruda sau salata.
Se consuma cat e cald.”
No Comments