Rețeta aceasta de prăjitură cu morcovi, dovlecel și crema de cocos cu mango face parte dintr-o serie întreagă de preparate fără o parte din alergenii principali și este o rețetă care îi aparține lui Crina de la Felie din Natură – fără gluten, zahăr, alergeni (aici). Crina, îți mulțumim pentru implicarea în campania MyBabyBun.
„Ingrediente:
- 150 g fulgi ovaz (fulgi de hrisca/mix de fulgi)
- 50 g faina hrisca (faina de ovaz/mei)
- 200 ml lapte vegetal/apa
- 1 morcov mic razalit
- 1/2 dovlecel razalit
- Cateva Afine (proaspete/congelate)
Pentru crema:
- 1 mar copt
- 1 mango
- 200 g crema de cocos/smantana de cocos/, iaurt vegetal
- Pudra de aronia pt decor (optional)
Mod de preparare:
- Se amesteca toate ingredientele impreuna apoi se pun in tava (18 cm) pe foaie de copt, la 180 de grade, timp de 30-40 minute.
- Se lasa blatul sa se răcească apoi se pune crema.
- Pentru crema se blenduiesc impreuna marul copt cu mango, iar apoi se adauga smantana de cocos, dupa care se omogenizeaza compozitia.”
No Comments