Dulcegării

Prăjitură cu morcovi, dovlecel și crema de cocos cu mango

iulie 6, 2023

Rețeta aceasta de prăjitură cu morcovi, dovlecel și crema de cocos cu mango face parte dintr-o serie întreagă de preparate fără o parte din alergenii principali și este o rețetă care îi aparține lui Crina de la Felie din Natură – fără gluten, zahăr, alergeni (aici). Crina, îți mulțumim pentru implicarea în campania MyBabyBun.

Ingrediente:

  • 150 g fulgi ovaz (fulgi de hrisca/mix de fulgi)
  • 50 g faina hrisca (faina de ovaz/mei)
  • 200 ml lapte vegetal/apa
  • 1 morcov mic razalit
  • 1/2 dovlecel razalit
  • Cateva Afine (proaspete/congelate)
Pentru crema:
  • 1 mar copt
  • 1 mango
  • 200 g crema de cocos/smantana de cocos/, iaurt vegetal
  • Pudra de aronia pt decor (optional)
Mod de preparare:
  • Se amesteca toate ingredientele impreuna apoi se pun in tava (18 cm) pe foaie de copt, la 180 de grade, timp de 30-40 minute.
  • Se lasa blatul sa se răcească apoi se pune crema.
  • Pentru crema se blenduiesc impreuna marul copt cu mango, iar apoi se adauga smantana de cocos, dupa care se omogenizeaza compozitia.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.