Ca Mara e fan oua nu e o noutate in casa noastra. Bine, mai nou, galbenusurile au intrat si ele pe lista de no-no…doar cu omleta o mai “pacalesc”. Dar oul acesta l-a mancat. Galbenusul l-a ocolit initial, apoi a decis sa ii dea o sansa.
Ingrediente: (2 persoane)
- 2-3 oua fierte
- 300 ml lapte integral animal (sau vegetal in caz de aplv)
- 1 lg mustar cu eticheta curata (eu am folosit sosul de mustar BIO cu miere din Delhaize, 2 ani+)
- 1 buchetel mic de patrunjel sau marar
- 1 lg rasa amidon din tapioca
Cum am procedat:
- am pus toate ingredientele (fara oua) intr-un chopper si am maruntit
- am pus amestecul in tigaie si am gatit cateva minute sa se ingroase sosul
- am servit ouale impreuna cu sosul si salata de sfecla rosie
Pofta buna!
No Comments