Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.
„Ingrediente:
* 150 gr fulgi de ovaz
* 1 banana pisata
* 1 lg carob
* 2 lg faina de hrisca (ovaz/migdale)
* 1 lg miere 1an +
* 2 lg unt de alune de padure
* 2 lg alune de padure maruntite/macinate
* 1 lg faina de in amestecata cu trei lg de apa calduta (in loc de ou)
* 100 ml lapte de migdale
* Jumatate de lingurita de praf de copt
-Am amestecat banana pisata cu mierea, untul, laptele, faina de in, o lingurita de alune si separat ingredientele uscate (fulgii de ovaz, faina de hrisca, carobul, praful de copt) dupa care le-am amestecat bine pe amandoua.
-Am uns vasul cu ulei de cocos si am pus compozitia budincii (doar una iese, daca vreti doua dublati cantitatile), am presarat deasupra lingurita ramasa de alune de padura si am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30 de minute.”
No Comments