Mic dejun savuros, delicios, cremos, fara batai de cap, fara multe pregatiri sau vase murdare. Fix ce trebuie pentru o sambata perfecta: oua coapte in sos cremos.
Ingrediente:
- 1 ou
- 4 lg smantana proaspata de la laptaria cu caimac (smantana e lichida) sau 4 lg lapte
- 1 catel usturoi ras
- putin cimbru
- boia dulce
- 1 lgita unt
Cum am procedat:
- am facut un sos din smantana, usturoi
- am uns vasul cu putin unt, am turnat sosul si am spart oul deasupra si am adaugat putin cimbru
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura jos, timp de 25’
- am adaugat la final putina boia dulce si am servit cu salata de rosii pentru care am pregatit un sos din sucul unei clementine mici si o lgita de ulei de masline presat la rece
Merge perfect si la cina.
Pofta buna!
*oul e cu galbenusul tare
No Comments