Termeni de utilizare

Pentru a proteja aplicația MyBabyFood („aplicația” noastră) și membrii comunității noastre, avem nevoie de acești termeni de licență pentru utilizatorii finali pentru a stabili câteva reguli pentru descărcarea și utilizarea aplicației noastre. Această licență este un acord legal între dvs. și noi (MyBabyFood) și descrie termenii și condițiile de utilizare a aplicației. Nu ne place să citim documente de licență mai mult decât dvs., așa că am încercat să menținem acest lucru cât mai scurt posibil. Dacă încălcați aceste reguli, cu părere de rău, nu veți mai putea avea acces la aplicație, accesul fiind blocat. Dacă credem că este necesar, s-ar putea chiar să ne rugăm avocații noștri să ajute.

Dacă descărcați, utilizați sau va abonați aplicației noastre, sunteți de acord să respectați regulile acestor termeni ai acordului de licență pentru utilizatorul final („EULA”). Dacă nu doriți sau nu puteți fi de acord cu aceste reguli, atunci nu trebuie să vă abonați, să descărcați, să utilizați aplicația noastră. Acest EULA încorporează condițiile de utilizare pentru site-ul mybabyfood.ro („Politica de confidențialitate”). Acceptând acest EULA, sunteți de acord cu toți termenii documentelor anterioare, așa că vă rugăm să le citiți cu atenție.

O REGULĂ MAJORĂ

Singura regulă majoră este că nu trebuie să distribuiți nimic din ce am făcut, cu excepția cazului în care suntem de acord în mod expres cu aceasta. Prin „distribuirea a tot ceea ce am făcut” ceea ce vrem să spunem este:

  • faceți uz comercial pe urma conținutului nostru;
  • încercați să câștigați bani din conținutulnostru; sau
  • permiteți altor persoane să aibă acces la conținutulnostru într-un mod nedrept sau nerezonabil;

dacă nu suntem de acord în mod specific cu aceasta. Și astfel încât să fim clar, „aplicația” sau „ceea ce am realizat” include, dar nu se limitează la, clientul sau software-ul serverului pentru aplicația noastră și include conținut de pe mybabyfood.ro pe toate platformele. Include, de asemenea, actualizări, corecții, conținut descărcabil, programe de completare sau versiuni modificate ale unei aplicații, parte a acestor lucruri sau orice altceva pe care l-am făcut.

ABONAMENTE

Pentru a accesa conținutul nostru prin intermediul aplicației noastre, trebuie să achiziționați unul dintre următoarele planuri de abonamente de mai jos.

1. Plan Bronz – abonament lunar recurent, începând cu momentul achiziției. Are o valoare de 4,99 Ron în fiecare lună.

2. Plan Ruby – abonament recurent la fiecare 3 luni începând cu data achiziției. Are o valoare de 11,99 Ron la fiecare 3 luni.

Achiziționarea, anularea, rezilierea și întreruperea abonamentelor nu vor fi gestionate de noi, ci de App Store / Google Play Store care se va ocupa de tranzacțiile de cumpărare.

Abonamentul dvs. va fi taxat în contul dvs. iTunes / Google Play Store la confirmarea achiziției și se va reînnoi automat (la durata selectată), cu excepția cazului în care reînnoirea automată este dezactivată cu cel puțin 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei curente.

Abonamentul curent nu poate fi anulat în timpul perioadei active de abonament; cu toate acestea, vă puteți gestiona abonamentul și / sau dezactiva reînnoirea automată accesând Setările contului iTunes / Google Play Store după cumpărare.

REZILIERE

Dacă dorim, putem rezilia acest EULA dacă încălcați oricare dintre termeni. Puteți să o reziliați și în orice moment; tot ce trebuie să faceți este să vă dezabonați de la planul ales și să dezinstalați aplicația de pe dispozitivul dvs., iar EULA va fi anulat. Dacă EULA este reziliat, nu veți mai avea niciunul dintre drepturile asupra aplicației menționate în această licență.

CLAUZE GENERALE

Legislația dvs. locală vă poate oferi drepturi pe care acest EULA nu le poate modifica; dacă da, acest EULA se aplică în măsura în care legea permite. Nimic din această licență nu ne limitează răspunderea pentru deces sau vătămări corporale rezultate din neglijență sau denaturări frauduloase.

Este posibil să schimbăm din când în când acest EULA, dacă avem motive, cum ar fi modificări ale aplicației noastre, ale practicilor noastre sau ale obligației noastre legale. Dar aceste modificări vor fi eficiente numai în măsura în care se pot aplica legal.

Dacă veniți la noi cu o sugestie pentru site-ul sau aplicația noastră, sugestia este făcută gratuit și nu avem nicio obligație să o acceptăm sau să o luăm în considerare. Aceasta înseamnă că putem folosi sau nu utilizarea sugestiei dvs. în orice mod dorim și nu trebuie să vă plătim pentru aceasta. Dacă credeți că aveți o sugestie pentru care am fi dispuși să vă plătim, vă rugăm să nu ne trimiteți sugestia decât dacă ne-ați spus mai întâi că vă așteptați să fiți plătit și am răspuns în scris solicitându-vă să trimiteți sugestia.

Mai multe informatii, intrebari si raspunsuri legate de aplicatie : https://mybabyfood.ro/2020/10/11/mybabyfood-app/