Cereale, pseudocereale și derivate

Terci din fulgi de ovăz și hrișcă

octombrie 18, 2021

Terci, terci! Echilibrat, rapid, nutritiv și delicios! Cel de astăzi vine fix de la Andreea, din Bucătăria ei în culori (aici și aici).

Ingrediente :

* 5 lg fulgi de hrisca
* 5 lg fulgi de ovaz
* 400 ml de lapte/lapte vegetal
* 1 lg unt de cocos
* 1 lg miere
* 1 lgt pudra de afine

Am pus fulgii si laptele intr-o craticioara si am fiert amestecand mereu cam 6 minute.
Dupa ce am oprit focul am adaugat mierea, untul de cocos si pudra de afine.
Am lasat putin la racit apoi am pus cateva felii de piersica deasupra, zmeura, fulgi de migdale, seminte de canepa ,putin unt de alune de padure si putin sirop de curmale.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.