Cereale, pseudocereale și derivate

Terci de ovăz și căpșuni

februarie 26, 2021

Să tot fie un terci de când, am descoperit rapiditatea unui astfel de mic dejun, iar Miha (MyBabyFood family) vă propune și de data aceasta un preparat aromat, făcut pe fugă, dar care nu face compromisuri la nutrienți.Ingrediente:

  • 6-7 linguri de ovăz
  • Lapte cât cuprinde
  • 5-6 căpșune
  • Semințe de cânepă
  • O banană

Cum am procedat:

  • Am pus într-o crăticioară, la fiert, ovăzul și laptele. Am adăugat, apoi, căpșunile pasate cu furculița. Am amestecat continuu, până am obținut o textură cremoasă. Am decorat cu semințele de cânepă, banană și o căpșună. ”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.