Banana bread de astăzi e de la o super mămică de doi, de doi copii minunați, super norocoși să o aibă acolo: Mihaela (MyBabyFood family).
„Ingrediente:
- 100g unt nesărat
- 2 ouă mari
- 100ml lapte integral
- 1 lingurița praf de vanilie
- 1 lingură de miere
- 2 banane coapte
- 250g făină
- 1 linguriță praf de copt bio
- 2 linguri de fulgi de cocos
- 120g fructe (căpșune, afine și zmeură)
Cum am procedat:
- Am început cu încălzirea cuptorului, la 180 de grade. Am topit, apoi, untul. Într-un castron, am amestecat ingredientele uscate: făina, praful de copt și fulgii de cocos.
- Într-un alt castron, le-am amestecat pe cele ude: untul topit, laptele, ouăle și mierea. Am incorporat ingredientele umede cu cele uscate, dar am avut grijă să nu amestec prea mult.
- Am pasat bananele cu furculița, le-am adăugat și pe ele în compoziție, apoi am pus și fructele.
- Am turnat toată compoziția într-o tavă de chec, iar deasupra am mai pus câteva fructe și fulgi de cocos.
- Am copt până a trecut testul scobitorii, în jur de 50 de minute.
- Este perfect pentru micul dejun, alături de un pahar de lapte.”
No Comments