Le puteți spune cum doriți voi: vafe, waffle, waffles, gofre sau oricum altcumva, cert este că sunt niște preparate rapide și numai bune pentru mic dejun. Astăzi, Andreea de la Bucătărie în culori vă propune o variantă cu papaya. Mai multe rețete de la ei gătiți aici și aici.
„Cand sunt in pana de idei pentru micul dejun mereu recurg la waffe. Sunt atat de multe combinatii care mai de care mai aromate si mai delicioase iar la noi mereu au succes!
Ingrediente:
- 3 lg papaya pisata cu furculita (sau banana)
- 2 lg unt de alune de padure
- 3 lg carob
- 1 lgt sirop de curmale
- 1 ou
- 230 ml lapte de migdale
- 2 lg unt topit
- 180 gr faina 650
- 1 lgt praf de copt
Cum am procedat:
- Am amestecat papaya pisata cu untul de alune, untul si carobul apoi am adaugat oul si restul ingredientelor la gramada recunosc, au fost facute pe super viteza!
- Un papa rapid pentru un mic dejun delicios!”
No Comments