Despre noi

Salutare! Ma numesc Simona, locuiesc in Timisoara si sunt mămica unui baietel minunat de 1 an si 2 luni. Am ales sa-i dedic in totalitate primii doi anișori din viata pentru a nu rata nimic in ceea ce-l privește, fie ca vorbim de primul si mereul „ta-ta”👀, al doilea dințișor, nenumăratele răspunsuri la apelul forței gravitaționale sau istoria fiecărei forme de manuta de pe albul plictisitor al pereților.

Si pentru a întreține energia debordantă a celui mai mic dintre pământenii casei am căutat sa-i ofer acestuia inca de la prima intalnire cu Domnita Diversificare, alimente sanatoase, combinate corect in mâncăruri homemade, care sa aiba gust dar si un aspect placut ochișorilor jucăuși. Aaa, da!! Si care sa se prepare rapid si usor!! Sa-mi iasa pana si mie:))

Cert este ca „domnu'” papa. Si papa cam tot. Inca nu stiu exact daca din cauza „talentului” meu sau al supradozei de dragoste pe care i-o strecor in fiecare portie!❤️🙈

Nu am studii gastronomice, sunt de profesie biolog, de ocupație corporatista si actualmente full time mommy … insa atunci cand ma apuc de un lucru imi pun sufletul pe tava, burta pe carte si dau frâu liber imaginatiei:). Iar cand in brate strângi 11 kg dragoste pura, totul se înmulțește cu 2:)

In cautarea de informații corecte, susținute științific (minunat „defect” profesional) despre ceea ce inseamna o alimentație echilibrata la bebelusi am dat peste Roxana, a carei pregătire profesională este pe măsura frumuseții omului si cu care am rezonat inca de la primul wave☺️.
Heey, Roxana!

Hello! Aici Roxana! Roxana Maria Hadmaș, mai exact. Sunt nutriționist-dietetician licențiat, specializat în Nutritie clinică și comunitară si doctorand în Stiinte Medicale, ramura Pediatrie. Știu, denumirea profesiei e lungă, dar ideea de bază este una simplă: iubesc copiii și fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru ca ei să aibă o alimentație echilibrată!

Am doar 25 de ani, dar nu vă lăsați influențați de acest aspect. De 7 ani studiez intens Nutritia, atât la nivel teoretic, în cadrul facultății, cât și practic, în cadrul cabinetului medical iar cercetarea științifică nu face decat sa completeze pasiunea mea pentru acest domeniu.

Pe Simona (sau cum îmi place mie să o alint, Simoo🎉) o cunosc de aproape un an de zile. Desi, discuțiile inițiale au fost mai oficiale🤓, ne-am dat seama pe parcurs că impartasim aceleasi idealuri si ca „impreuna” va trebui sa ne prinda viitorul, care rapid s-a updatat in prezent, fapt acreditat de alaturarea mea proiectului „My babyfood”.

Sunt o persoană deschisă și răbdătoare, la fel ca și a mea prietenă. Va încurajăm să ne puneți toate întrebările la care încă nu aveți un răspuns clar si să ne lansați provocări, fie în materie de nutriție pediatrică, fie în materie de preparate alimentare și rețete. Pentru ca, Iubim provocările!!

Ne dorim să aveți acces la informație de calitate, rețete inovative, sănătoase și gustoase, totul intr-un mediu colorat, ispititor si mereu aproape, la o aruncatura de tasta😃

Haideți ca, impreuna să creștem copii frumoși și sănătoși!