Legume Salate baby

Pasta de fasole boabe cu salsa de roșii uscate si patrunjel

aprilie 2, 2021

Stiu ca v-am înnebunit cu cât de mult imi plac tartinabilele! Si nici ca imi pare rău!😃 Scriu asta deoarece sunt convinsă ca am salvat multe mese rapide cu ele, atat la mine cât si la voi! Rapide, sănătoase, gustoase si încununate de succes! Sper! Faza cu succesul!😂

Ingrediente:

  • 350 gr fasole boabe, deja fiarta
  • 1-2 lg ulei de măsline presat la rece – eu am folosit Solaris, de pe Bebe Tei – aici
  • 1 cățel de usturoi copt
  • 1 lingurița rasa turmeric
  • 1 lingurița fulgi de ceapa, hidratați/chives
  • zeama de la un sfert de lămâie
  • optional, un praf de sare (2+)

Salsa: roșii uscate in ulei de măsline, patrunjel, zeama de lamaie.

Cum am procedat:

  • procedeul de preparare este unul extrem de minuțios si anevoios😁. Se ia fiecare boaba de fasole, i se face draga-draga si i se explica delicat cum ca o așteaptă un viitor promițător: acela de a se transforma din Cenușăreasa in prințesa si a-si găsi alesul ninimioarei! Sau, mergeți pe varianta pragmatica: lăsați chopper-un sa-si facă treaba!😃 Vrum-vrut si gata pasta!
  • deasupra, am dezmierdat-o cu niste roșii uscate, păstrate in ulei de măsline presat la rece, patrunjel din belșug si niste zeama de lămâie. Toate amestecate in graba pe un tocător de lemn.
  • am servit-o cu grisine si crackersi!☺️

Sa avem copilași sanatosi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.