Legume și leguminoase

Chifteluțe din cartofi cu leurdă și parmezan

martie 12, 2021

Sot care lucreaza de acasa, dat comanda prin telefon de fiert cartofii. Ma intreaba: ii vrei si curatati? Mais, oui! Vaaaaaai, cata munca trebuie sa fac! Erau fix 6 cartofi mici. Greu, daaaaaa! Data viitoare faci si chiftelutele.😀

Am vreo jumatate de kilogram de leurda congelata (dar cat am cautaaaaaat), inca nu a aparut cea proaspata. Si cum as manca leurda cu leurda, cred ca intr-o saptamana o terminam. Acum si-a gasit locul in chiftelutele astea, atat de necesare. 😁

Ingrediente:

  • 6 cartofi micuti fierti
  • 1 ou marisor
  • 3 lg leurda tocata
  • 1 lgita seminte de chimen rasnite
  • 50 gr parmezan ras

Cum am procedat:

  • intr-un castron, am facut cartofii piure, dar grosier, pasand cu o furculita
  • am adaugat restul ingredientelor si, cu mainile usor umede, am format chiftelutele
  • le-am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 25’, plus inca 3’ cu ventilatie

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.