Cu carne/peste Legume

Salau la cuptor cu legume coapte

octombrie 20, 2020

Desi nu e nimic special, stim deja ca simplu e mereu bun. Simplu si bun, daca mai e si rapid, atunci tabloul perfect e gata: peste si legume coapte la cuptor. V-am zis ca nu e deloc complicat, nu?

Ingrediente:

  • 50 gr salau fara piele (cu sigla ASC sau MSC, din zona de pescuit numerotata sub 60)
  • 1/3 dovlecel felii
  • 3-4 felii de vanata
  • 5-6 rosii cherry
  • putin ulei de masline
  • ierburi de Provence
  • 1 catel usturoi maruntit
  • seminte de canepa pentru servit

Cum am procedat:

  • am spalat pestele si l-am pus intr-o folie de copt impreuna cu catelul de usturoi
  • intr-un vas cu capac care merge introdus la cuptor, am pus legumele impreuna cu ierburile si am acoperit cu capacul
  • am introdus pestele si legumele in cuptorul preincalzit la 200 gr si am copt pestele timp de 20′
  • am lasat legumele in continuare fara capac, le-am stropit cu putin ulei si le-am copt inca 10′
  • domnisoara a servit cu seminte de canepa

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.