Cereale/pseudocereale/paste Miss Branzica

Mancare de naut cu rosii

august 25, 2020

O cina pe repede inainte care sa fie gustoasa, nutritiva si placuta ochiului celor doi critici culinari ai mei. Grea viata, dar frumoasa, imi place sa gatesc! ­čÖé Soooooo, naut din asta rosu, cum zice cea mica.

Ingrediente:

  • 300 gr naut prefiert (se hidrateaza peste noapte si fierbe, eu am folosit in borcan BIO, naut, apa si sare, am spalat bine nautul inainte de a-l gati)
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lg ulei de masline presat la rece
  • 1/ardei gras
  • 2 rosii mari rase
  • 1/2 lgita cimbru uscat
  • cateva masline tocate
  • 50 gr branza feta de capra
  • patrunjel pentru servit

Cum am procedat:

  • am tocat ceapa si usturoiul in chopper si le-am inabusit in putina apa si ulei de masline
  • am adaugat maslinele, ardeiul gras tocat si nautul, plus cca 50 ml de apa si am gatit cu capac la foc mic vreo 15′
  • am adaugat rosiile date pe razatoare si am gatit in continuare inca 10′ sau pana cand scade lichidul
  • la final, am adaugat feta taiata cuburi si am servit cu patrunjel proaspat tocat

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.