Cereale/pseudocereale/paste

Batoane din fulgi de ovaz cu banana si unt de alune

aprilie 24, 2020

Saptamana aceasta am fost setata pe #paparapid! Timp minim petrecut in bucataria, in favoarea jocului si a distractiei cu cei mici. Nici ca ma deranjeaza, cat timp ei papa si sunt incantati atat de mancare cat si de jocul impreuna!

Ingrediente:

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 1 lg cu varf unt de alune de padure
  • 1/2 banana
  • o lg stafide de Corint
  • o lg pasta de curmale

Cum am procedat:

  • am amestecat intr-un bol toate ingredientele, banana fiind pasata cu furculita. Intr-o forma de chec, am pus hartie de copt, apoi am asezat compozitia si am nivelat-o cu o lingura, apasand usor.
  • am scos compozitia impreuna cu hartia de copt din forma si am taiat-o in 4 dreptunghiuri, pe care le-am transferat in tava de copt
  • am copt batoanele in cuptorul preincalzit la 180*/10-15’. La jumatatea timpului de coacere, se intorc. Atentie sa nu le ardeti! Se papa ca atare sau langa un pahar de lapte batut sau un iaurt vegetal.

Sa avem copilasi sanatosi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.