Uncategorized

Parmezan vegetal din caju – quest post by Sorina

februarie 26, 2019

Vi se intampla sa va placa atat de mult un preparat incat sa va vina sa-l adaugati in aproape tot ce mancati?🙈 Ei bine, asta mi s-a intamplat cu parmezanul din caju! Si nu doar mie! Toti ai casei am inceput sa nutrim sentimente fata de el si sa-i cautam compania!😀

L-am descoperit intamplator, de curand si a fost dragoste la prima vedere! Plin de nutrienti si delicios, este si un preparat extrem de usor de facut! Nu ma credeti? Cel mai bine este sa va convingeti singuri!😋

Ingrediente:

  • 200gr caju crud
  •  5 lg fulgi de drojdie inactiva (fara sare, da ? 😊)
  •  1 lg-ita pudra de usturoi
  •  ½ lg-ita paprika dulce (optional)
  •  1 lg-ita condimente ‘’adio sare’’ sau sare Himalaya (2a+)

Cum am procedat:

  •  am hidratat caju-ul aproximativ 1h, iar apoi l-am uscat in cuptor cateva minute. Puteti opta si pentru varianta “coapta”, adica sa “incalziti” caju-ul 3-5’ intr-o tigaie antiaderenta pe ochiul aragazului sau in cuptor.
  •  am pus toate ingredientele in vasul unui robot de bucatarie si am pulsat de cateva ori pana am obtinut consistenta unui parmezan ras.
  •  se pastreaza intr-un vas etans, la intuneric si la rece.
  • il puteti folosi in orice preparat la care folositi parmezan, pe piureuri de legume, paste, orice va trece prin cap sau va place

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.