Povesti, întâmplări, experiențe

Concurs Nuts for Nuts

mai 14, 2018

Iacata-ne in fata unei noi provocari, pe care o lansam pe grupul de mamici MyBabyfood! Chiar aici. Gatim si impartasim, din nou😍. De data aceasta, tema concursului va consta in  retete babyfriendly care sa contina nuci, seminte sau produse obtinute din acestea (fainuri, unturi din nuci, paste din seminte).

Preparatele lansate in concurs pot fi “dulci” sau “sarate”, clasice sau inovative, singura conditie este aceea sa fie gatite prietenos, asa cum ne-am obisnuit deja😊.

Premiul va fi unul atragator, oferit de prietenii nostri de la Nuts for Nuts, carora le multumim pentru gestul lor frumos si sanatos❤️. Cine sunt cei doi Nuts? Sunt Irina si Florin, doi oameni minunati care pregatesc niste produse delicioaaaase! Rar mi se intampla sa raman asa impresionata de gustul unor preparate care sa contina nuci si seminte. Am comandat cateva produse la recomandarea unei prietene, pe principiul ca merita sa le incerc, intrucat sunt fara aditivi, conservanti si alti crocobauri pe care, recunosc ii evit inclusiv la noi, de cand cu piticul in viata noastra. Plus ca, pe langa ele m-am aprovizionat si cu nuci/seminte de buna calitate, nepasteurizate si netratate – pe care le folosesc in diversificarea tuturor ai casei, mai nou😁.

Asadar, am incercat pateul vegetal cu seminte de floarea soarelui si rosii uscate, pasta de nuci si ardei copt, hummusul, pasta de susan, pasta de masline! Foarte gustoase!! Si proaspete!!😍. Nu au stocuri, fac preparatele doar pe comanda. Si se simte :). Credeti-ma, abia astept sa mi le aduca la usa (in Arad si Timisoara le livreaza personal), pentru ca, in urmatoarea 1/2 de ora sa gust din toate borcanelele.

Nici variantele dulci, nu au ramas netestate. Untul de arahide (arahide si optional sare), nu foarte usor de gasit in varianta “eticheta curata” in comert, este yummmi! La fel untul de migdale. Cat despre Nutty Cream – ce pot sa spun? Doar ca, ma bucur ca au descoperit formule sanatoase si gustoase. Pentru copii (1-2+), au si varianta cu carob, iar ca indulcitori folosesc miere si pudra de stevie.

Pe langa pateuri, paste, diverse unturi si creme preparate de ei, mai au si o lista generoasa de nuci, seminte, unt de cocos, fainuri, carob, etc. – la preturi foarte bune:). Unde ii gasiti? Pe pagina de facebook – aici .

Lasand deoparte mica incursiune in lumea Nuts for Nuts si experienta personala cu ale lor preparate/produse, haideti sa vedem ce ne-au pregatit ca premiu!

➡️ unt din alune de padure – 200 gr

➡️ smantana de caju – 200 gr

➡️ pasta de susan – 200 gr

➡️ pudra de roscove – 200 gr

➡️ cocos gras – 300 gr

➡️ curmale deshidratate – 200 gr

➡️ faina de migdale (Italia) – 200 gr

➡️ Nutty Cream pentru mamica – 100 gr

Conditii concurs:

👩🏻‍🍳 preparatul inregistrat in concurs cu #concursNuts trebuie sa contina unul din urmatoarele ingrediente: nuci, seminte, faina obtinuta din nuci/seminte, unturi din nuci, paste din seminte sau orice alt produs sanatos care contine nuci/seminte. Poate fi un preparat “dulce” sau “sarat”.

👩🏻‍🍳 reteta trebuie sa fie una babyfriendly

👩🏻‍🍳 o mamica poate participa cu cate preparate doreste, crescandu-si astfel sansele de castig

👩🏻‍🍳 perioada de desfasurare a concursului este de doua saptamani: 14-27 mai, ora 12.00, astfel incat pe 1 iunie – mamica castigatoare sa intre in posesia premiului

👩🏻‍🍳 preparatul castigator va fi ales pe baza voturilor mamicilor din grup, cel care va primi cele mai multe like-uri, va fi castigator. Va fi anuntat, luni – 28 mai.

Asadar, start concurs!! Ne “vedem” pe grup cu cat mai multe retete prietenoase dedicate copilasilor nostri!

Va dorim inspiratie si spor!!❤️

 

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Manuela mai 16, 2018 at 4:10 pm

    Supa crema de linte aromatizata cu fistic si fulgi de drojdie inactiva!
    Am pus 6 linguri de linte la hidratata de seara pana a doua zi dimineata! Am fiert aproximativ50 min! Separata am inabusit o ceapa, jumatate de ardei kapia, un sfert de dovlecel dat prin razatoare, jumatate de morcov dat si el prin razatoare, o rosie mare si am folosit curmale pentru a lua acoditatea rosiei! Am amestecat legumele cu lintea si le am dat prin blender de au iesit foua portio de supa crema delicioasa!Am aromatizat cu fistic, putina pasta de susan si fulgi de drojdie inactiva!

  • Leave a Reply